Dermaroller Medik 8

Wat is de Medik8 Titanium Dermaroller?

De Medik8 Titanium Dermaroller is een handig hulpmiddel met verschillende toepassingen: het kan worden gebruikt voor de behandeling van diverse huidproblemen, waaronder rimpels, littekens (al dan niet door acne veroorzaakt), hyperpigmentatie, cellulitis en striae.

Het is een cilindervormig vat met daarop fijnmechanisch uit titanium vervaardigde micronaaldjes die de bovenste huidlagen doorboren zonder schade of bloedingen te veroorzaaken. Dankzij deze uiterst nauwkeurige en minimaal invasieve techniek om gaatjes in de huid te maken, is een veel grotere absorptie mogelijk van Medik8-serums en -crèmes of andere producten voor plaatselijke toepassing. Verder kan de Titanium Dermaroller ook het zelfherstellende en regenererende vermogen stimuleren, aangezien het de genezingsreactie van de huid bevordert.

In tegenstelling tot veel andere huidvernieuwingsbehandelingen, waaronder chemische peelings, dermabrasie of laser-resurfacing, worden bij behandeling met de Medik8 Titanium Dermaroller de bovenste huidlagen niet vernietigd om de aanmaak van collageen op te wekken. In plaats daarvan wekt de Medik8 Titanium Dermaroller de collageensynthese op door microgaatjes te maken in de opperhuid zonder de integriteit ervan aan te tasten, zonder langdurige herstelperiode en zonder grote kans op complicaties. Tot slot is de Medik8 Titanium Dermaroller in vergelijking met andere behandelmethoden de voordeligste manier om op doeltreffende wijze regeneratie van de huid te bewerkstelligen. De Medik8 Titanium Dermaroller is een eenvoudig vormgegeven doch baanbrekend apparaat waarmee verbluffende resultaten worden behaald. Het is bejubeld als “Het toverstokje van de huidverzorging”.

Koop op onze afdeling hotdeals!

Meer info via email.

Terug