Cool Precision

Cool Precision (Cryolipolyse)

Bent u op zoek naar een behandeling om vet op specifieke plaatsen aan te pakken? Maar dan zonder een pijnlijke ingreep onder verdoving? Wilt u direct na de behandeling uw dagelijkse bezigheden oppakken?
Dit apparaat is zo veilig dat je op basis van dikte van het vet, de temperatuur kan aanpassen.

Wat is Cool Precision?

Een unieke behandeling om overtollig vet te verwijderen. Cool precision maakt gebruik van de revolutionaire techniek Cryolipolyse die vetcellen definitief verwijderd door precies gecontroleerde koeling. De behandeling is snel en vrijwel pijnloos zonder injecties, operatie, verdoving of lange herstelperiode. Het is een zachte behandeling die het weefsel rond de vetcellen niet beschadigd. De nieuwe techniek Cryolipolyse laat vetrolletjes verdwijnen op specifieke plaatsen als bijvoorbeeld de buik, de benen en de taille.

Resultaat Cool Precision

Na de behandeling begint het natuurlijke proces van afsterven van vetcellen (apoptosis). De vetcellen worden geleidelijk door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd. Via de lever en de nieren, net zoals dat gebeurt met vet uit onze voeding. Het beste resultaat ziet u ongeveer na 3 weken tot 4 maanden. Cliënten meten een omvangverlies van 1 tot 3 centimeter al na één behandeling. Dat scheelt snel een hele kledingmaat. Voordeel is dat de vetcellen geleidelijk het lichaam verlaten en de huid zich kan aanpassen aan de slankere contouren zonder te verslappen. FDA goedkeuring: Cryolipolyse veilig en met resultaat Het belangrijkste van een behandeling is dat deze veilig is en resultaat heeft. De Cryolipolyse methode heeft een FDA approval én het European CE Mark gekregen. Dat wil zeggen dat onafhankelijk klinisch onderzoek aantoont dat een behandeling doet wat deze belooft. Goedkeuring door de FDA is een waarborg dat een behandeling werkt en resultaat oplevert en veilig is: de definitieve verwijdering van vetcellen zonder operatie, zonder injecties, zonder verdoving en zonder lange herstelperiode. Gemiddeld verdwijnt 24% van de vetcellen al na één Cryolipolyse behandeling.

Cryolipolyse een wetenschappelijke methode

Dermatologen van de befaamde Harvard Medical School ontdekten dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere weefsels. Ze ontwikkelden de speciale techniek Cryolipolyse om vetcellen te verwijderen zonder het omringende weefsel en de huid te beschadigen. Cryo(=koude) lipo (=vet) lyse (cellen vernietigen)

Nieuw Prijs excl BTW 17.000,- euro
Demo Prijs excl BTW 9.000,- euro


Voor meer info bel of email voor een afspraak.


Terug