Bright-Matrix

Bright-Matrix

De Bright-Matrix is nog maar net overgewaaid uit Hollywood en is in Nederland & België al een ware hype te noemen. Bekende Nederlanders laten de injectables links liggen en kiezen liever voor deze natuurlijke behandeling voor huidverjonging en huidverstrakking. De behandeling is uniek omdat het voor alle huidtypen geschikt is en voor het eerst kunnen ook de rimpels rondom de ogen behandeld worden, en verslappingen bij de hals en nek lijn. De Bright-Matrix maakt diep in de huid nieuwe huidcellen aan en zorgt voor een verhoogde productie van collageen. De huid oogt na 1 behandeling van 30 minuten al veel jonger, vitaler en strakker.
De Bright-Matrix maakt, in tegenstelling tot andere methoden (laser/licht), alleen gebruik van gefractioneerde radio frequentie energie (RF). De oppervlakte van de huid wordt daardoor niet beschadigd. Zonnen voor of na de behandeling is geen probleem meer en bovendien behoren vervelende herstelperiodes tot de verleden tijd. ‘S ochtends neemt u een behandeling en ’s avonds mag u uw make-up al weer op. Dat is wel zo fijn als u nog ergens naar toe wilt en mooi voor de dag wilt komen!Klinische onderzoeken wijzen zeer goede resultaten aan voor alle huidtypen. Vooraanstaande dermatologen en esthetische artsen spreken lovend over de Bright-Matrix. Door al zijn unieke eigenschappen wordt het innovatieve apparaat ook wel “de medische doorbraak” op het gebied van huidverbetering en huidverstrakking genoemd. Met deze technologie worden ook enorm goede resultaten gehaald bij littekens, striae, verslapte hals (zgn. kalkoenhals) en wangen (zgn. hamsterwangen), verslapte buik (na dieet), overhangende oogleden, hyperpigmentatie, zonbeschadiging, acné, café au lait vlekken (macula) sommige wijnvlekken, rosacea, rode spider veins etc.

"Door de RF technologie kunnen voor het eerst zonder problemen ook donkere huidtypen behandeld worden." De Bright-Matrix gaat in de dermis , deze huidlaag zorgt voor de elasticiteit en de spankracht van de huid. Zodra er door middel van de Radio Frequente energie stukjes weefsel uit deze onderliggende huidlaag zijn beschadigd, zal de huid zich gaan repareren, herstellen. Hierdoor ontstaat een nieuwe huidlaag, die vele malen sterker en elastischer is dan voorheen. Door de warmte die er in de onderliggende laag wordt aangebracht, wordt de huid gestimuleerd om extra collageen aan te maken. Dit leidt tot een jongere en veel strakkere huid. De Bright-Matrix is het eerste systeem dat een intelligent feed back systeem heeft. Behandelaars kunnen tijdens de behandeling heel precies de energie, de weerstand en de penetratiediepte in de huid meten. Hierdoor kunnen behandelaars altijd zorgen voor een controleerbare, consistente en reproduceerbare toevoer van energie.

De Bright- Matrix geeft u...
Maximale resultaten in een minimum van tijd

Prijs exc btw 20.000,- euro


Voor meer info bel of email voor een afspraak.


Terug