Agenda

Bright Sense
Natriumweg 7
3812 PV Amersfoort

E-mail: brightsense7@gmail.comBoekingen met een waardebon!


Het is niet mogelijk om een reservering met een waardebon te wijzigen of annuleren.
Te laat komen is niet toegestaan.

Let op: Reserveer voor elke waardebon een aparte afspraak. Onze systeem maakt planning met het ingevoerde gegevens. Nadat uw afspraak wordt bevestigd kan uw afspraak alsnog gewijzigd worden door onze agenda coördinator . Mocht dit het geval zijn, zal dit in overleg gebeuren met een smsje.

Controleer de ingevoerde waardebon. De afspraken met niet juist ingevulde waardebon wordt gewijzigd naar afspraken zonder waardebon. Op de dag van uw afspraak kunt u in dat geval niet meer met uw waardebon meer betalen en bent u verplicht de gehele bedrag van de behandeling te betalen.

Voor de behandelingen met een waardebon betaalt u een extra toeslag van 7,95 per persoon op de feestdagen, zaterdag, zondag en door de weekse dagen voor de behandelingen die tijdens of na 14:00 uur plaats vinden. Toeslag dient contant en gepast.

(Oudjaarsdag, Nieuwjaarsdag, goedevrijdag, 1ste en 2de Paasdag, Konningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Moederdag, Vaderdag, 1ste en 2de Pinksterdag, 1ste en 2de Kerstdag en valentijnsdag worden als feestdagen beschouwd).